جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۰

مهران مدیری:

امیدوارم سریال «مرد سه هزار چهره» تا نوروز آماده شود/ پدرم مثل «مسعود شصت چی» مردی آرام، محترم، خلوت و به شدت شریف و مظلوم بود/ در این سریال نقش «پدرم» را بازی کردم

مهران مدیری در نشست خبری فیلم سینمایی «خائن کشی»

سینماپرس: مهران مدیری از پخش قسمت سوم داستان‌های مسعود شصت چی با عنوان «مرد سه هزار چهره» در نوروز ۱۴۰۵ خبر داد و گفت در این شخصیت، نقش پدرم را بازی می‌کنم.

به گزارش سینماپرس، مهران مدیری در کنسرت دبی خود با ابراز امیداری از این که سریال مرد «سه هزار چهره» برای نوروز ۱۴۰۵ آماده پخش شود، گفت: در مسیر کار موقعیت ها و اتفاقات بزرگی می افتد اما امیدوارم کار تا نوروز آماده شود.

وی با اشاره به شخصیت مسعود شصت چی، نقش اصلی این سریال گفت: من در این سریال، نقش پدرم را بازی کردم، پدرم مثل مسعود شصت چی، مردی آرام، محترم، خلوت و به شدت شریف و مظلوم بود، مادرم هم همین طور، روح هر دو شاد.

شایان ذکراست که کنسرت مهران مدیری با مروری بر خاطرات گذشته به سرپرستی مسعود همایونی آهنگساز و نوازنده گیتارالکتریک و با همراهی سامان احتشامی آهنگساز و نوازنده پیانو پنجشنبه (۱۳ نوامبر ۲۰۲۵-۲۲ آبان ۱۴۰۴) ساعت ۲۰ در سالن اپرای دبی برگزار شد.

مدیری به عنوان خواننده اردیبهشت ماه امسال نیز با پرفورمنس «جان بی‌قرار» با آهنگسازی مهیار علیزاده و همراهی سجاد افشاریان در تهران به روی صحنه رفت.

مدیری بازیگر، کارگردان، مجری و خواننده نخستین بار سال ۱۳۸۷ با حضور در کنسرت گروه «دارکوب» با همراهی بهنام ابطحی، همایون نصیری، دارا دارایی، نوید سپهر، امید حاجیلی و اسماعیل حسینی در تالار وزارت کشور به روی صحنه رفت و پس از آن موفق به برگزاری چند اجرای زنده هم شد.

«مرد هزار چهره» در نوروز ۱۳۸۷ از شبکه سه سیما پخش شد. سریالی که با کارهای اپیزودیک مهران مدیری متفاوت بود و در سیزده قسمت به زندگی دروغین مسعود شصت‌چی و ماجراهای او می‌پرداخت. «مرد دو هزار چهره» نیز ادامه ماجراها و اشتباهی بودن او را روایت می‌کرد، سریالی که در سال ۱۳۸۸ ساخته شد و با استقبال مخاطبان مواجه شد.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.